Skip to main content

All You Can Eat

Samen eten naar Aziatisch gebruik

Met familie, vrienden of collega’s gezellig samenkomen om te genieten van een diversiteit aan vers bereide gerechten: met recepten die uit verschillende keukens worden meegebracht. Dit kenmerkende Aziatische gebruik hebben wij naar de Haarlemmermeer gehaald en willen wij graag in ons sfeervolle restaurant overbrengen. 

Iedereen (van jouw gezelschap) bestelt persoonlijk in verschillende rondes, onbeperkt, zijn eigen Asian bites. Het proeven én delen van elkaars keuzes is heel gebruikelijk, zodat je andere authentieke gerechten met hun pure smaken leert kennen. In een volgende ronde kan je deze zelf nog eens bestellen, totdat je voldaan bent. Je betaalt hiervoor een vaste prijs.

Nog een reden waarom wij het ‘All You Can Eat’ concept aanbieden.

Maa, din, don € 30,90 p.p.
Vri, zat, zon & feestdagen* € 32,90 p.p.
Kinderen alle dagen
*vanaf 3 jaar tot een lengte van 1,30m
€ 13,50 p.p.
Kinderen alle dagen
*vanaf een lengte van 1,31m tot 1,50m
€ 18,50 p.p.

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief dranken

Deliasias is een Aziatisch restaurant met authentieke gerechten uit verschillende Aziatische keukens. Het idee is om gezellig samen onbeperkt van heerlijke sushi gerechten en Asian bites te genieten of a la carte. Zoals ze in Azië gewend zijn staat het eten centraal samen met gezelligheid met familie en/of vrienden.

REGELS VAN HET ALL YOU CAN EAT CONCEPT

– 1 Consumptie minimaal verplicht.
– Het gehele gezelschap moeten kiezen voor één dezelfde formule ( A la Carte of All You Can Eat).
– De laatste bestelling dient voor 21:30 uur binnen te zijn.
– Om verspilling te voorkomen worden de bestelde gerechten die niet opgegeten zijn tegen de normale A la carte prijzen apart in rekening gebracht.